Script-PHP.Ro

Versiunea integrală: Popads.Net - Retea Adult si Non-Adult
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Popads.Net este una dintre cele mai bine cotate retele de monetizare a traficului de pe internet, nu doar ca au o rata mai crescuta dar si prin simplul fapt ca sunt seriosi, o retea ce ofera plata pe trafic atat mobil cat si web, cu o minima suma de doar $5 la retragere.

Reteaua este una de tip Adult & Non-Adult, asta insemnand ca poti adauga site-uri atat XXX cat si de muzica, filme, blog-uri, s.a.m.d.

Metoda de captare a traficului folosita de acestia este de tip popup, asta insemnand ca tu plasezi codul oferit de acestia in heading-ul site-ului tau iar ei vor afisa niste ferestre ce vor aparea automat atunci cand este dat un click pe pagina sau daca se "atinge" pagina site-ului (cu utilizarea smartphone-urilor in general).

Tot ce ai de facut este sa te asiguri ca ai un continut decent, ce aduce trafic, asta inainte de a-ti inregistra site-ul in aceasta retea.

Daca esti incepator si nu ai nici cea mai mica idee ce retea ai putea folosii, eu iti recomand pe aceasta, sunt siguri, iti ofera securitatea datelor si confidentialitatea procesarii lor, si nu in ultimul rand ceea ce este cel mai important pentru noi toti, platesc la timp, si nu iti sunt opriti din bani ca si taxa nici de catre Popads nici de catre PP.

Daca esti placut surprins de ce poate face aceasta companie, si totodata vrei sa iti arati recunostinta fata de mine pentru acest post si de faptul ca ai sansa reala de a castiga bani pe net, poti sa iti faci cont pe link-ul meu You are not allowed to view links. Register or Login to view. , nu te va costa nimic in plus, iar mie imi dai o mana de ajutor pentru a continua cu aceste mini-articole legate de "lumea banilor online".

Dovada plata/plati aici: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
foarte buna reteaua /guta recomand
Și eu recomand, dovadă: [ dovezile de plata se fac aici You are not allowed to view links. Register or Login to view. ]