Script-PHP.Ro

Versiunea integrală: Imagine cover la numele melodiei.
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2
Salut, vreau sa pun si eu imagini in fata numelui melodiei ca in screenshotul de mai jos! Cum pot face acest lucru? :) am urmatorul cod luat din alt script si nu reusesc sa-l modific pentru scriptul meu...

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


This Code Only Show For Users

Iar eu am asa:
This Code Only Show For Users
incearca

This Code Only Show For Users
Pai si codul de mai jos cum il modific sa mearga cu scriptul meu?
This Code Only Show For Users
This Code Only Show For Users

Codul nu este testat deci nu știu cât la sută este funcțional, eu zic că este bine așa acum să apară altcineva cu o altă idee oricum nu văd rostul lor pe un site, încarcă pagina degeaba.In fine...baftă.
This Code Only Show For Users



Asa ii
Multumesc, sper sa mearga!
Imi apare: Parse error: syntax error, unexpected ''$img."\" alt=\"*\">"; }' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting ',' or ';' in /home/u104654263/public_html/index.php on line 367, cum rezolv?
(15/06/2017, 06:25:56)pr3d4t0r a scris: You are not allowed to view links. Register or Login to view.Imi apare: Parse error: syntax error, unexpected ''$img."\" alt=\"*\">"; }' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting ',' or ';' in /home/u104654263/public_html/index.php on line 367, cum rezolv?

o eroare nu.stii sa rezolvi?
@Pff
Daca vrei sa ma ajuti bine, daca nu iar bine. Ok :)
Am rectificat eu ce a postat valy, nu aveai un '. la inceputul lu' $img trebuia '.$img.' iar în cod era '$img.' .Poți lua din nou ce a postat corect.
Pagini: 1 2