Randuri rupte din viata - Versiune printabilă +- Script-PHP.Ro (https://script-php.ro) +-- Forum: Diverse (https://script-php.ro/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Timp Liber (https://script-php.ro/forumdisplay.php?fid=117) +--- Subiect: Randuri rupte din viata (/showthread.php?tid=54) |
Randuri rupte din viata - YoYo - 27/03/2016 Cand cei de pe WPC te-au izgonit Parca tot cerul, in cap, ti s-a prabusit Dupa atata ajutor te dau la o parte Isi bat doar joc de tine frate! Timpul trecea, incet, era deranjant, cumva Cei care au succes, ma enervau, DA Imi venea sa ii fac zob Dar radeam de ei cand isi luau domenii pe PUNCT (.) TOP Iubita a zburat, n-aveam bani, eram prea stresat De aia PHP-ul meu, nici nu imi mai trecea prin cap Eram gata! Am clacat.. La dracu cu programarea, i-am pun STOP, Căcat! Sute de mii de voci in capul meu, era haos Sute de mii de ganduri veneau si plecau, STOP, repaus Sute de mii de vise, doar inca o noapte lunga Devreme la culcare ca dimineata plecam la munca. Dar stii? Eu nu am dat in spate Mi-am strans echipa, pe MariusBlack, Tizu (SNIPE) si Jetix (al doilea frate) Am deschis Script-PHP Am zis ca de azi inainte sa curga FILELE Stii cum e cand lucrezi la un script? Timpul parca e oprit Incepi sa scrii in file, prinzi o logica.. Dai refresh la browser, MERGE MĂ! Programezi, tastezi apoi subit Inima bate tare, te simti tare implinit Te vezi in lumina monitorului, uiti de orice problema Ai tai iti tot repeta in ureche aceeasi tema Baiete, baga-ti mintile in cap, nu esti PROGRAMATOR Facturile nu se platesc de la CALCULATOR E un pic ciudat, dar clipa o sa vina Sa le arati cu degetul tuturor cand o sa ai in baza tabela cu USERI plina Tu vezi rezultatele si de aia nu dai in spate Intre servici si rate, mai cumperi un DOMENIU ca poate Azi va fi ziua cand vei reusii .. Cand banii de tine nu vor mai fugii Peretii camerei sunt plini de notite Prietenii virtuali parca te incurajeaza bre Ei sunt dovada vie ca faci ce trebuie Inima-ti spune: Hai mai incearca, staruie Daca vrei sa faci istorie Sa stii ca e plin de gropi, drumul pana la glorie Trebuie sa te rupi TOTAL, sa te lasi dus de val Sa scrii in FILA tot ce stii, aici este vital Peste multi ani vei rade ca se un vis urat Cand cineva te va intreba cum era la inceput Multi or sa creada ca de abia ai aparut Cand de fapt tu erai in fata lor de mult RE: Randuri rupte din viata - YoYo - 27/03/2016 /proud (y) Tizu' RE: Randuri rupte din viata - Jetix - 27/03/2016 :: bro, cel mai bun scriitor de versuri despre programare :: si sa curga RE: Randuri rupte din viata - Marius_Black - 27/03/2016 :: foarte frumos. RE: Randuri rupte din viata - rec - 27/03/2016 interesant unele randuri nu prea au rima dar e ok RE: Randuri rupte din viata - Vasile - 27/03/2016 Versurile sunt luate și editate din noua melodie a lui Vescan ) RE: Randuri rupte din viata - YoYo - 28/03/2016 Bingo Vasile .. ai 10 de la mine RE: Randuri rupte din viata - Valy_u - 28/03/2016 Mafiot de mafioti Sar cu banii din chiloti La Yoyo Progamator Care este amator Facem echipa? RE: Randuri rupte din viata - YoYo - 01/04/2016 Bwa facem echipa .. daca vrei tu sa-ti imparti banii cu mine .. RE: Randuri rupte din viata - geokent - 03/04/2016 dragut |