Script-PHP.Ro

Versiunea integrală: Propunere...
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Ei bine, am si eu o propunere. Acum deja s-a discutat problema demo-urilor scripturilor, la fel si cea a uploadarii de fisiere, s.a.m.d. Am si eu o propunere pentru ca invataceii care sunt chiar incepatori... Cei ce cunosc PHP, HTML, CSS, JS, nu au nevoie de prea multe explicatii ca sa inteleaga cum se implementeaza un cod intr-un script, fie el PHP, HTML, s.a.m.d. Insa, pentru invatacei este mai greu iar multi ii indeamna sa invete... sunt de acord cu asta, bineinteles, dar cineva cu apul pe umeri de aici a spus "Am tot timpul din lume sa invat". De ce sa nu-i sustinem si pe cei ce nu stiu? Doar au tot timpul sa invete, pana atunci suntem o comunitate care incercam sa ajutam pe altii sa invete. Propunerea mea este urmatoarea:

Sa folosim codepen.io pentru codurile HTML, CSS si JS. Ce este codepen si de ce?

- Codepen este un site unde iti poti posta codurile HTML, CSS si JS pentru a fi vizualizate in timp real si ediate tot in timp real.
- De ce? Pentru a le face viata mai usoara invataceilor. 

Un utilizator al nostru a cerut un tutorial cum se face un header fixat. Noi i-am explicat si este extrem de usor. Folosind codepen.io, poate avea si un demo, si voi de asemenea: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Asa arata codepen. Din acel link veti intelege. Nu va ia mai mult de 5 minute sa va inregistrati pe codepen, nu ar fi benefic pentru toata lumea sa va prezentati codurile in tutoriale sa poata vedea cel ce a cerut ce fac acele coduri jQuery, HTML si CSS? Pe langa ca vede ce fac coduriule si care unde se pun, chiar pe codepen si le poate edita in timp real, sa vada ce ii iese iar dupa aceea sa si-l implementeze in script. 

Nu muriti sa pierdeti 5 minute din viata sa va faceti cont pe codepen si sa facem munca tuturor mai usoara.
Foarte bun,voi participa si eu. :)
Foarte buna ideea :)
da si iti ia o vesnicie sa copiezi codurile de pe situl ala cand ajungi la jumate codu iti baga pagina neagra cea cu chenarul ,intradevar este o idee buna dar face figuri
Hmm. Eu nu întâmpin acea problemă însă codurile ce sunt acolo, sunt doar o demonstrație, codurile se vor pune și în topic alături de toate explicațiile. Pe codepen vor fi demonstrate ca și design și să poată fi editate în timp real fără să trebuiască să facem noi ceva pentru asta. Codepen este o sursă sigură.
Ar fi o idee , dar din cate vad nu suporta php