Salutare. Am si eu o problema. Mi-am validat site-ul cu htm checker si imi arata ca , codurile de forma echo "<a href='$url/fila.php'>FILA.PHP</a>"; ar fi gresite din cauza modului de scriere. adica inloc de o ghilmea ar cere sa fie 2 si la echo la inceput sa fie una gen echo '<a href="$url/fila.php">Fila.php</a>'; bun pana aici totul ar fi ok. problema mea e ca atunci cand modific codul asa cum vor ei, mie numi mai vede variabila $url. inloc sami arate adresa site-ului , imi arata $url. am incercat sa modific si in config sub formele urmatoare $url = "SITEUL MEU"; sau $url = 'SITEUL MEU'; orice as face tot variabila $url apare. Nu apare adresa. care ar fi cauza?
Subliniez ca daca las codul din fila sub forma asta echo "<a href='$url'>Fila.php</a>"; merge si imi arata adresa calumea. Dar nu e valida si imi detecteaza doar erori
Subliniez ca daca las codul din fila sub forma asta echo "<a href='$url'>Fila.php</a>"; merge si imi arata adresa calumea. Dar nu e valida si imi detecteaza doar erori