Găzduire gratuită Cpanel
Caracteristicile Noastre sunt de Neegalat
Oferim Gazduire Web de Ultima Generatie pe Platforma: cPanel impreuna cu CloudLinux si LiteSpeed Web Server. Oferim BackUp FULL prin R1Soft o data la 6 ore, pastrandu-se ultimile BackUp-uri de pe 10 zile. Server Update o data pe zi, se pastreaza pe Server ultimile versiuni stabile de Software. Oferim gratis, la orice pachet de Gazduire Web: IP Dedicat, Certificat SSL si Plugin-urile: CloudFlare, R1Soft si Attracta SEO in cPanel. Folosim doar Spatiu de Stocare SSD configurat nn RAID 10. Gazduirea Web este nelimitata, nu limitam absolut nimic. Nu limitam resursele precum: CPU, RAM, IOPS, Procese, etc. Resursele precum: CPU, RAM, IOPS, Procese, etc. sunt afliate maxim in cPanel dar ele cresc automat dupa nevoile Site-ului Dumneavoastra, cu aceeasi izolare. Toate caracteristicile sunt nelimitate. Nu ne credeti ?!? Contactati-ne si va oferim accese pentru a realiza orice fel de teste in cPanel.
100% CloudLinux + LiteSpeed
5 GB (5.000 M Spatiu SSD
Trafic 20 GB (20000 MB )
Domenii Nelimitate
SubDomenii Nelimitate
Adrese de E-Mail Nelimitate
Baze de Date Nelimitate
Conturi FTP Nelimitate
Plugin-uri Premium in cPanel
-> Cloudflare + Certificat SSL <-
Gratuit
http://fanwap.eu
Voi reveni și cu licența whmcs in 3 zile maxim
Ofer 200 conturi free .apoi vedem noi
Știu ca veniți cu de alea care ca pentru Scripturi
Eu permit orice ,și pentru cei care testează o găzduire rapida
Site-ul e optimizat pe mobil la varianta web mai avem de lucrat
Caracteristicile Noastre sunt de Neegalat
Oferim Gazduire Web de Ultima Generatie pe Platforma: cPanel impreuna cu CloudLinux si LiteSpeed Web Server. Oferim BackUp FULL prin R1Soft o data la 6 ore, pastrandu-se ultimile BackUp-uri de pe 10 zile. Server Update o data pe zi, se pastreaza pe Server ultimile versiuni stabile de Software. Oferim gratis, la orice pachet de Gazduire Web: IP Dedicat, Certificat SSL si Plugin-urile: CloudFlare, R1Soft si Attracta SEO in cPanel. Folosim doar Spatiu de Stocare SSD configurat nn RAID 10. Gazduirea Web este nelimitata, nu limitam absolut nimic. Nu limitam resursele precum: CPU, RAM, IOPS, Procese, etc. Resursele precum: CPU, RAM, IOPS, Procese, etc. sunt afliate maxim in cPanel dar ele cresc automat dupa nevoile Site-ului Dumneavoastra, cu aceeasi izolare. Toate caracteristicile sunt nelimitate. Nu ne credeti ?!? Contactati-ne si va oferim accese pentru a realiza orice fel de teste in cPanel.
100% CloudLinux + LiteSpeed
5 GB (5.000 M Spatiu SSD
Trafic 20 GB (20000 MB )
Domenii Nelimitate
SubDomenii Nelimitate
Adrese de E-Mail Nelimitate
Baze de Date Nelimitate
Conturi FTP Nelimitate
Plugin-uri Premium in cPanel
-> Cloudflare + Certificat SSL <-
Gratuit
http://fanwap.eu