13/01/2020, 11:22:08
(Ultima modificare: 14/01/2020, 13:31:23 de Marius_Black.)
Nu-i ceva care sa fie "avansat" in codare(cod facut in PDO), l-am facut in timpul meu liber care oricum mai trebuie lucrat la el.Il pun in ideea de a ajuta si poate cu timpul veti mai face si voi cate ceva la script/cod.Abtineti-va de la comentariile inutile, nu-si au rostul aici.
Bun, mai jos voi atasa ceea ce am "reusit" eu acum ceva timp si care a dat si da rezultate bune si in 2020(m-am folosit de o idee postata si de yoyo).
Daca nu ati salvat dimensiunea fisierelor in baza de date atunci codul de mai jos va va fi de folos(eu nu am salvat dimensiunea-n baza de date):
Ca sa funtioneze codul trebuie pus intr-o fila si actionat cu cronjob-ul asa:
Il puteti seta din minut in minut sau periodic, din minut in minut ca sa ia toate fisierele la scanat sau periodic cand sau cum ati/va setat/setati codul.Fisierele valide si nevalide vor fi salvate in format .php si nu .mp3, cele cu dimensiunea 0 sau -0 vor fi sterse.Mai am de testat o teorie iar daca aceasta teorie se va adeveri o voi posta si aici in topicul meu.
Daca am omis ceva sau nu s-a inteles ceva anume puteti lasa un comentariu si voi incerca sa va raspund la el.
Bafta.
Bun, mai jos voi atasa ceea ce am "reusit" eu acum ceva timp si care a dat si da rezultate bune si in 2020(m-am folosit de o idee postata si de yoyo).
Daca nu ati salvat dimensiunea fisierelor in baza de date atunci codul de mai jos va va fi de folos(eu nu am salvat dimensiunea-n baza de date):
This Code Only Show For Users
Codul de mai sus l-am facut pe categorii dar poate fi facut si fara daca nu aveti cu categorii.Singura chestie este ca, care aveti VPS(nu stiu share hosting) fisierele se vor descarca in folderul admin(aici va descurcati si voi, chestia e ca trebuie sa le stergeti dupa), nu am mai stat sa mai fac ca sa se salveze intr-un folder ca dupa sa actionez cu un unlink();(poate am sa stau intr-o zi), cum am mai mentionat si mai sus am pus acest "cod" ca sa stimulez mintea celor care au link-uri zippy si nu stiu cum sa faca sa fie validate ca sa nu mai riste pierderea lor.Ca sa funtioneze codul trebuie pus intr-o fila si actionat cu cronjob-ul asa:
.Il puteti seta din minut in minut sau periodic, din minut in minut ca sa ia toate fisierele la scanat sau periodic cand sau cum ati/va setat/setati codul.Fisierele valide si nevalide vor fi salvate in format .php si nu .mp3, cele cu dimensiunea 0 sau -0 vor fi sterse.Mai am de testat o teorie iar daca aceasta teorie se va adeveri o voi posta si aici in topicul meu.
Daca am omis ceva sau nu s-a inteles ceva anume puteti lasa un comentariu si voi incerca sa va raspund la el.
Bafta.
Prostii ma deprima.